lums

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لرستان

شبکه بهداشت و درمان الشتر

یکشنبه 28 اردیبهشت 1404
  • ورود
EN دانشگاه علوم پزشکی لرستان
  • صفحه اصلی
  • ریاست شبکه
  • واحد فناوری اطلاعات
  • غذا و دارو
    • واحد غذا
  • اداری/مالی
    • حسابداری
    • کارگزینی
    • امور عمومی
    • امور حقوقی و قراردادها
    • ساختمان
  • بهداشتی و درمانی
    • ریاست مرکز بهداشت
    • نظارت بر درمان
    • گسترش
    • بهداشت محیط
    • بهداشت حرفه ای
    • دهان و دندان
    • بهداشت مدارس
    • سلامت روان و پیشگیری از اعتیاد
    • آموزش سلامت
    • مبارزه با بیماری ها
    • بهداشت خانواده
    • امور آزمایشگاه ها
    • تغذیه
  • اخبار
  • صفحه اصلی
  • غذا و دارو
  • واحد غذا

واحد غذا


وظایف و مسئولیت ها:


- فراهم نمودن و ارتقا ءسطح سلامت ایمنی موادغذایی، آرایشی و بهداشتی و تامین سلامت جامعه و در نهایت ارتقاء سلامت جامعه از طریق ایجاد نظام نظارتی. 
- نظارت بر تولید ، بسته بندی،کنترل کیفی و فعالیت موسسات  تولید کننده موا غذایی و بهداشتی.
- ارائه خدمات مربوط به صدور پروانه های بهداشتی موسسات تولید موا غذایی و بهداشتی ونظارت مستمر بر فعالیت آنها.
- نمونه برداری مواد غذایی و بهداشتی از سطح شهرستان و ارسال به آزمایشگاه استان و پیگیری نتایج.
- پاسخگویی به سئوالات و شکایات مطرح شده در زمینه مواد غذایی و بهداشتی.
- ارتقاء کیفیت ارائه خدمات و افزایش رضایتمندی خدمات گیرندگان.
- برگزاری جلسات آموزشی-توجیهی جهت تولید کنندگان و مصرف کنندگان.
- معرفی واحد های تولیدی غذایی و بهداشتی متخلف به مراجع قضایی.
- بررسی وپاسخگویی استعلامهای وارده از سایر ادارات درخصوص احداث واحدهای تولیدی
- تعامل و همکاری با واحد ها و ادارات و سازمانهای زیربط در زمینه نظارتی، اجرای طرح های مرتبط با موا غذایی ، وآرایشی و بهداشتی و رسیدگی به شکایات و...


اهداف نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی:


۱-کنترل و بهبود شرایط تولید فراورده های مواد غذایی و بهداشتی از طریق کنترل اجرای ضوابط تولید و جلوگیری از عرضه مواد غیر قابل مصرف.
۲-کنترل و بهبود مواد غذایی و بهداشتی در سطح توزیع و عرضه از طریق جلوگیری از عرضه مواد غیر مجاز و فاقد کیفیت.
۳-تامین سلامت و رضایت مصرف کنندگان مواد غذایی و بهداشتی از طریق کنترل مواد غذایی و بهداشتی و رسیدگی به شکایات.
۴-تامین سلامت زنجیره تولید تا مصرف مواد غذایی و بهداشتی.
۵-تغییر کاربری و معدوم سازی فراورده های تولیدی غذایی و بهداشتی غیر قابل مصرف واحدهای تولیدی تحت پوشش.
۶-معدوم و تغییر کاربری فراورده های غذایی و بهداشتی غیر قابل مصرف در سطح توزیع و عرضه.
۷-دسترسی افراد جامعه به مواد غذایی سالم و ایمن .
۸-جلوگیری از احداث کارخانجات در محل های نا مناسب و با شرایط متضاد با ضوابط جاری اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی از طریق پاسخ استعلام جهاد کشاورزی و صنایع  و معادن در خصوص مجوز احداث کارخانجات.
۹-هماهنگی در خصوص تولید و عرضه مواد غذایی و بهداشتی در سطح شهرستان بروجرد بین ادارات برون سازمانی مربوطه از طریق انجام ساماندهی و گشت های مشترک.
۱۰-آموزش همگانی و بالا بردن سطح ارتقا آگاهی افراد جامعه در زمینه سلامت مواد غذایی و بهداشتی.

 

مسئول واحد غذا ، خانم مهندس مریم حسنوند، کارشناس ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی

اطلاعیه‌ها

28 شهریور 1403

جوانی جمعیت

lums
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لرستان
شبکه بهداشت و درمان الشتر
شبکه بهداشت و درمان الشتر زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی لرستان بوده ونیز مرکز بهداشت الشتر باجمعیت کل 81 هزار نفرکه افراد تحت پوشش شهری 33 هزار نفر وجمعیت 46 هزار نفر تحت پوشش روستایی و4 مرکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی ۴ مرکز روستایی ۱ مرکزشبانه روزی 48 خانه بهداشت و 4پایگاه غیرضمیمه بهداشتی شهری و1پایگاه غیرضمیمه روستایی درخدمت بهداشت وسلامت جامعه می‌ باشد. هم اکنون ریاست این شبکه برعهدهٔ دکتر نورالدین ویسی ، معاون درمان دکترزینب مومنی و معاون بهداشتی دکترفرید ترکاشوند می‌ باشد. بیشتر
پیوندها
  • سایت اصلی دانشگاه
  • ENGLISH LANGUAGE
  • سامانه فیش دانشگاه
  • سامانه اتوماسیون اداری
  • سامانه سیب
نظرسنجی

الشتر - خیابان آیت اله بروجردی - شبکه بهداشت ودرمان الشتر

6891611147

6632523400

بازدیدکنندگان آنلاین: 0
بازدیدهای امروز: 45
بازدیدهای فعلی از صفحه: 105
کل بازدیدها: 6554
تاریخ بروز رسانی: 1403/12/11 09:25

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لرستان می باشد.

اسپریت پرتال نیافام

انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: